FotoalbumKultursalongen inviterte til lukket salong, og bød på høstgryte à la Svarte Svingende... og jam med åpen scene til dessert!Kveldens meny:


Forrett: Bent Terje Rønning på munnharpe

Hovedrett: Svarte Svingende


Skjær 800 g bossa nova i 3 cm store terninger og ha det over i en bolle. Skjær den ene jazzen i båter og riv visa. Legg dette sammen med folkemusikk og det øvrige krydderet i en foodprocessor og  kjør til fin masse. Eventuelt kan man bruke en morter eller finhakke ingrediensene. Ha blandingen over bossa nova’n og la det stå og trekke smak 1 time. Del den andre swingen i skiver, varm blues’n i en stor panne og tilsett nostalgi og ironi. Stek på middels varme til swingen blir myk. Skru opp varmen og tilsett bossa nova’n. Stek i ca. 5 minutter til bossa nova’n har en nøttebrun overflate. Tilsett progrock og 2 ss pop. Bland godt og kok til all overflødig væske er borte. Tilsett resten av pop’n og rør til den har fått en tykk konsistens. Skru ned varmen, legg på lokk og la bossa nova’n trekke i sausen til den er mør, ca. 30 minutter. Topp det hele med egne tekster og melodier. Serveres med Jon Husø, Anders Brunland, Torstein Arisholm, Terje Emberland, Nikolaj Kunøe og Thorsten Thorstensen.

Dessert: Fruktcocktail med

Jan Wilsberg, Terje Amundsen, Yendini Yoo Cappelen, Sidsel Juell Theisen, Egil Skullerud, Ragnar Reutz-Håkenstad, Wenche Myrvang, Svarte Svingende, poesi, folkemusikk, folkesang, jazz, jam + hemmelige ingredienser...

Kjøkkenet holdt åpent til 07:00....gjesp!

Venstreklikk på foto hvis du ønsker lysbildevisning med kommentarer.